Stožer: Cijepite se, ne treba vam najava, samo odaberete cjepivo i to je to…

Iz županijskog Stožera civilne zaštite opet pozivaju sve zainteresirane građane koji se dosad nisu cijepili i one koji se žele cijepiti drugom dozom da se odazovu akcijama u sklopu jesenske sheme cijepljenja.

-Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, obavezno se moraju ponijeti osobna i zdravstvena iskaznica, a kod dolaska po drugu dozu cjepiva, potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prve doze – ističu u Stožeru.

Sutra u subotu od 8 do 11 sati cijepi se u dvorani Srednje škole Koprivnica sa sve tri vrste cjepiva – Pfizer, Moderna i Johnson&Johnson. U srijedu 22. rujna od 14 do 16 sati se cijepi u Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije u Đurđevcu i to Pfizerom, a u petak, 24. rujna od 14 do 16 sati u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima, također samo Pfizerom.

-Posljednji punkt u jesenskoj shemi na rasporedu je u subotu 25. rujna od 8 do 11 sati u dvorani Srednje škole Koprivnica, kada su građanima na raspolaganju ponovno sve tri vrste cjepiva – dodali su.

Važno je naglasiti kako se, kao i dosad, građani mogu cijepiti i u ambulanti liječnika obiteljske medicine, a svi zainteresirani mogu se javiti svojim liječnicima koji će organizirati cijepljenje.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI