OPET STRAŠNA NESREĆA NA CESTI SMRTI Jedna osoba poginula, a više ozlijeđeno u sudaru traktora i automobila

Kako se doznaje, poginula je osoba iz automobila


Autor: podravski.hr — 07.12.2017. / 0:32 Crna kronika

Jedna je osoba smrtno stradala, a nekoliko je ozlijeđeno u strašnoj prometnoj nesreći večeras oko 23.20 sati u Kuštanima kod Svetog Ivana Žabna. Sudarili su se traktor i osobni automobil u kojem je bila poginula osoba.
Inače, u zadnjih sedam godina to je već 13. poginuli na toj opasnoj dionici državne ceste koja spaja Križevce i bjelovarsko područje.
Policija je večeras priopćila kako je “oko 23,20 sati na državnoj cesti D-28 u mjestu Kuštani došlo do prometne nesreće između traktora i osobnog automobila u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a ima i ozlijeđenih”.

“Do nesreće je došlo oko 23.20 sati kada je vozač rođen 1962. godine upravljao traktorom Deutz Fahr križevačke registracijske oznake u smjeru Markovca Križevačkog. U jednom trenutku započeo je skretanje na lokalnu cestu i sudario se s osobnim automobilom BMW zadarske registracijske oznake, kojim je u suprotnom smjeru upravljao vozač rođen 1965. godine. Potom je osobni automobil sletio u putni jarak i udario u nosač stupa.
Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao putnik u osobnom automobilu rođen 1983. godine, dok su vozač automobila i drugi putnik rođen 1989. teško ozlijeđeni i prevezeni u bjelovarsku bolnicu.
Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola, a vozaču automobila je vađena krv i izuzet urin radi analize”, priopćila je rano jutros koprivnička policija. (Rm)
FOTO: ČITATELJ