STRAŠNA NESREĆA Mladići se spuštali iz vinograda i zabili u stablo, hitno su prebačeni u bolnicu

Snažan udarac uznemirio je mještane Vinogradske ulice u Glogovcu gdje se nesreća dogodila


Autor: podravski.hr — 09.09.2018. / 19:19 Crna kronika

Nesreća se dogodila danas, u nedjelju nešto poslije 18 sati / Dubravko Vutuc

U Glogovcu nedaleko od Koprivnice upravo se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su dvije osoba ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada su se dvojica mladića automobilom opel vectra spuštali prema središtu mjesta iz obližnjeg vinograda. Vozač je u jednom trenutku, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, možda, kažu na mjestu nesreće, i alkohola, izgubio nadzor nad upravljačem i zabio se u stablo oraha.

Snažan udarac uznemirio je mještane Vinogradske ulice u Glogovcu gdje se nesreća dogodila. Vozač se držao za glavu, a njegov suputnik se žalio da ga bole noge. Odmah su im mještani pozvali hitnu pomoć. Unesrećeni su prebačeni u koprivničku Opću bolnicu gdje im je pružena pomoć. Ozljede im još uvijek nisu potvrđene.

Kako je iz upravljačke ploče automobila počeo sukljati dim, na mjesto nesreće pozvani su i vatrogasci. Prema posljednjim informacijama, automobil se ipak nije zapalio tako da potrebe za njihovom stvarnom intervencijom gašenja nije bilo. Sudionike nesreće policajci će alkotestirati u bolnici, a liječnici će vozaču zbog analize na alkohol izuzeti krv i urin. Policijski očevid u ovom je trenutku tek počeo, a više informacija biti će poznato nakon što i policajci odrade svoj dio posla. (ke)

Foto Dubravko Vutuc

Udarac u nasip i stablo bio je silovit

Mještani i očevidci su se okupili pored mjesta nesreće