STRAŠNO Preminuo mladić (18) koji je teško stradao u eksploziji u autolimarskoj radionici

"U jednom je trenutku došlo do kapanja benzina iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para", priopćili su iz policije


Autor: podravski.hr — 11.03.2019. / 8:41 Crna kronika

Ludbreški vatrogasci gase požar u limarskoj radionici

Mladić (18), koji je prije tri tjedna teško stradao u eksploziji i požaru u autolimarskoj radionici u Svetom Petru nedaleko od Ludbrega, preminuo je u petak u zagrebačkoj bolnici. Njegov otac, koji ga je uspio izvući iz požara u radionici, lakše je ozlijeđen.

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život. Na nesretnom mladiću izveli su nekoliko kompliciranih operacija te su ga priključili na umjetna pluća, ali ozljede su, nažalost, ipak bile preteške.

Kako su priopćili iz varaždinske Policijske uprave, do eksplozije je došlo u prostoru autolimarske radionice, a očevidom je utvrđeno kako su vlasnik obrta star 21 godinu i 18-godišnji mladić skidali rezervoar goriva osobnog vozila postavljenog iznad betonske jame za pregled vozila. Nesretni je 18-godišnjak bio u unutrašnjosti jame, skidao gumena crijeva dovoda goriva te odvijao vijke s nosača spremnika.

“U jednom je trenutku došlo do kapanja benzina iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para”, priopćili su iz policije.

VIŠE O STRAŠNOJ TRAGEDIJI ČITAJTE U DANAŠNJEM PODRAVSKOM LISTU

FOTO: DVD LUDBREG