STRAVA I UŽAS Netko je djevojci čavlom potpuno unakazio automobil koji je tek nedavno kupila

Kako nam je poručeno, vlasnica daje i novčanu nagradu osobi koja bi mogla svojim saznanjima dovesti do otkrivanja počinitelja


Autor: podravski.hr — 22.07.2018. / 14:57 Crna kronika

Automobil je krvnički izgreben oštrim predmetom

Tijekom noći na petak nepoznati je počinitelj ključem, čavlom ili kakvim drugim oštrim predmetom izgrebao i potpuno uništio lak na automobilu golfu ostavljenom na parkiralištu poslovnog centra ‘Muslimanka’ u Koprivnici.
Šteta na crnom golfu petici, kojeg je vlasnica tek nedavno uvezla iz Slovenije, je velika. Kako automobil ima metalik lak, iznos novog lakiranja doseže najmanje tisuću eura. Toliku je štetu vlasnica automobila policiji i prijavila. Zbog interesa istrage vlasnica je policiji morala potpisati izjavu o tajnosti koja joj priječi davanje izjava za medije.
No, od njezinih prijatelja doznali smo nešto više detalja o samom događaju. Prijatelji su nam otkrili kako je vlasnica automobila spavala u stanu u zgradi u ‘Muslimanki’ kada se to dogodilo.
Kako četvrtkom u obližnjem noćnom baru Orinoco ima nešto više ljudi, preparkirala je automobil s mjesta na kojem inače parkira na drugo mjesto da joj auto gosti kafića ne udaraju vratima svojih automobila. No, kada je ujutro otkrila što joj je netko napravio na automobilu, kako su nam ispričali njezini prijatelji, šokirala se i odmah pozvala policiju.
Očevid na mjestu ovog vandalskog čina obavili su krim policajci. Automobil su prekrili prahom za izuzimanje otisaka prstiju, a tragovi očevida zajedno s šarama na limu koje je vandal ostavio na sve četiri strane automobila gorko govore s kakvim je bijesom ovo nedjelo učinjeno.
Kako nam je poručeno, vlasnica daje i novčanu nagradu osobi koja bi mogla svojim saznanjima dovesti do otkrivanja počinitelja. Prijatelji, ali ni sama vlasnica, ne poznaju nikog tko bi joj se htio osvetiti. (ke)

FOTO: NIKOLA WOLF