Studenti ekonomije ne znaju gradivo osnovne škole – koji brojevi su parni?

S obzirom na postojeću neobičnu situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa novo normalno postalo je polaganje ispita putem interneta.

Na jednom bosanskohercegovačkom fakultetu profesor je i svoje studente podijelio u dvije grupe za pisanje ispita. U obavijesti je pisalo kako su studenti podijeljeni prema parnim i neparnim brojevima indeksa.

Iz fotografija objavljenih na Facebooku da se zaključiti da se radi o studiju ekonomije, a predmet koji se polaže je računovodstvo. Sve to skupa ne bi bilo čudno da studenti nisu počeli slati upite studentskoj referadi i samom profesoru zbunjeni kojoj grupi pripadaju.

Čini se da studenti ekonomije nisu savladali gradivo osnovne škole i ne znaju koji su to točno brojevi parni, a koji neparni stoga su im, i sami šokirani brojem upita, s fakulteta poslali lekciju i objašnjenje, prenosi Lajk.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI