Studentski centar organizirao planinarenje i druženje na Kalniku

U sklopu proljetnog programa oporavka za studente „Idemo van”, Studentski centar Varaždin organizirao je izlet na Kalnik za članove Student servisa Koprivnica i Student servisa Križevci. Po dolasku na Kalnik studenti su u pratnji turističkog vodiča obišli planinarsku stazu i Stari grad Veliki Kalnik. Nakon obilaska staze organiziran je ručak u Planinarskom domu Kalnik, nakon kojeg su studenti nastavili druženje ispred planinarskog doma.

Uz to, Studentski centar Varaždin, podružnice Koprivnica i Križevci, pozivaju studente da se besplatno učlane, a sve što je potrebno može se pronaći na mrežnim stranicama www.scvz.unizg.hr ili saznati na brojeve 048/626-820 i 091/2626-820 te upitom na mail koprivnica@student-servis.hr ili krizevci@student-servis.hr od ponedjeljka do petka između 7:00 i 15:00 sati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI