Šumska banda u Prigorju ruši i krade tuđa drva, štete u desecima tisuća kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravsko-prigorska policija prošlih dana ima pune ruke posla sa ‘šumskom bandom’ koja diljem Prigorja krade tuđa drva. Jedan od slučajeva dogodio se u šumskom predjelu kod Carevdara.

-Tijekom travnja, u šumskom predjelu između Carevdara i Bošnjana nepoznati počinitelj je porušio stabla trešnje, bagrema, bukve, graba i dr., dok je jedan dio drva izradio i otuđio, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna – navodi policija koja traga za nepoznatim počiniteljem.

Također, tijekom lipnja, u šumskom predjelu nedaleko Bukovja Križevačkog nepoznati počinitelj je srušio stabla hrasta i bukve, dok je jedan dio izradio i otuđio, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

-Između 15. rujna i 6. listopada, u šumskom predjelu nedaleko Bukovja Križevačkog nepoznati počinitelj je porušio više stabala hrasta, koje je izradio i otuđio, oštetivši vlasnika za nekoliko desetaka tisuća kuna – treći je slučaj kojim se bavi policija.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim drvima.

Foto Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI