Sunce je u znaku djevice! Pogledajte što to znači za vas…

Sunce, naše svjetlo i glavno nebesko tijelo oko kojega se vrte sva ostala u našoj tj. sunčevoj galaksiji, promijenilo je znak i prešlo u znak djevice u kojem će proboraviti sljedećih mjesec dana!

Iz energije vatre, uživanja i sjaja prelazi u zemljanu energiju, energiju rada i skromnosti. Iz aktivnog principa i burnih emocija prelazimo u pasivan princip, suzdržanost i logičko razmišljanje.

Iz fiksnog znaka lava i galantnosti ulazimo u energiju discipline. Iz energije da svi i sve radi za nas eto nas u energiji da mi disciplinirano radimo sve i za sve. Uvijek na usluzi. Moto Sunca u djevici je rad, red i disciplina.

Kada je Sunce u ovom znaku pod neudobnim aspektima dolazi do kritičnosti, sitničavosti, sumnjičavosti i hipohondrije.

Djevica vlada šestom kućom prirodnog horoskopa te uz posao, svakodnevne navike, naše djelatnike i kućne ljubimce možda i ponajviše opisuje i našu fiziologiju. Zdravlje i bolest, prehrambene navike, brigu o tijelu kroz fizičku aktivnost, masaže i drugo.

Djevica je promjenjiv znak tako da povratak u školu, na posao i u svakodnevne rutinske aktivnosti nakon završetka godišnjih odmora ne bi trebao predstavljati problem, pogotovo ako je i materijalna satisfakcija prisutna. Zajedno sa Suncem u djevici krenimo i mi u nove poslovne, obrazovne i druge sitne i svakodnevne životne pobjede! A dok Sunce boravi u ovome znaku, zašto ne bismo i mi živjeli u skladu i u ritmu kozmičkih kretanja i kroz simboliku ovoga Sunca?!

Učeći i prakticirajući da s lakoćom budemo na usluzi drugima! Jer pomažući drugima, pomažemo i sebi. To su nas učile još naše bake, a njih njihove.

Zašto ne bismo u sljedećih mjesec dana doista uživali u malim stvarima, jer zapravo sitnice život znače. O tome može posvjedočiti svatko od nas.

Dodatno na taj način razvijamo i zahvalnost u nama, a svi smo iskusili da što više zahvalnosti u sebi imamo, time ujedno privlačimo još više toga na čemu imamo i možemo biti zahvalni! Zašto ne bismo u sljedećem periodu sebe malo disciplinirali, kroz zdravu prehranu, redovnu fizičku aktivnost, jer još i stari Grci znali su da je u zdravom tijelu zdrav duh. Jer kada slušamo potrebe svoga tijela, samo tada smo u skladu sa svojom pravom prirodom.

Zato iskoristimo tranzit Sunca kroz znak djevice kako bi usmjerili sebe ka konkretnim ciljevima i kroz rutinu postigli efikasnost, neophodnu svima nama, a karakterističnu za ovaj pedantni i perfekcionizmu skloni znak djevice! (atma.hr)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI