Super dan za roditelje i djecu: Od danas vrata otvorio novi koprivnički vrtić – Jabučica

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas je svoja vrata otvorio novi gradski dječji vrtić Jabučica u Starigradu. Ukupno 52 vrtićarca krenula su u novi vrtić u sklopu Dječjeg vrtića Tratinčica. Vrtić ima tri odgojne skupine, jednu jasličku i dvije vrtićke.

Zgrada novog vrtića obuhvaća tri grupe s pripadajućim prostorijama, višenamjensku dvoranu sa spremištem rekvizita i spremištem didaktičkih sredstava, prostore za odgojno-obrazovne djelatnike kao i prostore sanitarija, energetsko-tehničkog bloka i distribucijske kuhinje s pratećim prostorijama. U sklopu vrtića uređeno je i vanjsko igralište. Riječ je o projektu vrijednom 8,4 milijuna kuna sufinanciranom sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

-Presretna sam što smo dobili smještaj za obje naše djevojčice u novom vrtiću. Do sada nam je starija djevojčica bila u vrtiću, dok mlađa nije te je bio pravi izazov snaći se oko čuvanja te organizacije odlaska na posao. Sada ćemo se ujutro puno lakše organizirati te doista s olakšanjem i bezbrižno ići na posao – veselo je istaknula mama Gabrijela Dukarić.

FOTO Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI