SUSJEDI GA PRIJAVILI Nemuzikalni Vedran (28) uhićen zbog “neartikuliranog pjevanja” na karaokama!

Taj neobičan slučaj ovih je dana svoju pravosudni epilog dobio na Prekršajnom sudu u Koprivnici, na kojem je sutkinja Dubravka Miloloža mladića proglasila krivim te mora platiti 300 kuna kazne


Autor: podravski.hr — 31.10.2017. / 12:13 Aktualno

Ilustracija / Mladi pjevač morao se ohladiti u policijskoj ćeliji u Koprivnici

Nemuzikalni Vedran (28) iz okolice Koprivnice toliko je bio loš u izvođenju karaoka da su mu susjedi pozvali policiju kako bi mogli na miru spavati.
Taj neobičan slučaj ovih je dana svoju pravosudni epilog dobio na Prekršajnom sudu u Koprivnici, na kojem je sutkinja Dubravka Miloloža mladića proglasila krivim te mora platiti 300 kuna kazne.
Kako se sve odigralo? Nešto nakon ponoći mladić je izvukao svoj ganc novi karaoke speakerbox ispred kuće. No, umjesto lijepe pjesme o ljubavi, ženama i vinu, u dvorištu su iz zvučnika počeli izlaziti neartikulirani krici i urlici.
Dečko koji je, usput rečeno, bio prilično pijan, susjedima se u inat derao u karaoke mikrofon i proizvodio, kako se navodi u presudi, “neartikulirane zvukove”.

Nitko još zasad nije tražio sudsku zabranu pjevanja za mladića bez imalo glazbenog sluha

Koliko je to ružno zvučalo, vrlo brzo su se uvjerili i koprivnički policajci jer se pjevač, kojem je “slon u djetinjstvu prdnuo u uho”, nije stišavao ni nakon njihovog dolaska.
Uhitili su ga i sa sobom ponijeli nove i prilično glasne karaoke speakerbox s mikrofonom. Kao materijalni dokaz na sudu, ali i kako nekome iz mladićeva pijanog društva ne bi palo na pamet dalje urlati i remetiti noćni mir mještana.
Sutkinja je 28-godišnjaka proglasila krivim i kaznila sa 612 kuna, no kako je noć proveo u policijskoj ćeliji mora platiti 300 kuna manje.
Nakon što presuda postane pravomoćnom, koprivnički policajci moraju mu vratiti oduzeti karaoke uređaj. Nitko još zasad nije tražio sudsku zabranu pjevanja za mladića bez imalo glazbenog sluha. (ke)
FOTO: ARHIVA