Sutra ključan dan za Ludbreg: Kako će podijeliti 50-ak milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gradski vijećnici na sjednici Vijeća u petak trebali bi donijeti proračun za 2020. godinu. Prijedlog proračuna iznosi 56,9 milijuna kuna. Od toga čak 10,3 milijuna kuna previđeno je za izgradnju komunalne infrastrukture.

Također, vijećnici bi trebali donijeti rješenje o raspisivanju natječaja za prodaju zemljišta u gradskom vlasništvu, i to na četiri lokacije. Grad će staviti na prodaju  zemljište iza novog trgovačkog centra, kao i zemljišta između sportske dvorane i groblja. Također, na prodaju će biti zemljište u Ulici Ivana Gundulića prema stadionu NK-a Podravina, ali i ono pokraj trgovačkog centra u ulici Rudolfa Fizira.

Također, raspravljat će se, između ostalog, i o programu poticanja poduzetništva na području grada, kojim bi gradske vlasti kroz popust na kupoprodajnu cijenu nekretnine u gradskom vlasništvu poduzetnicima olakšale gradnju novih pogona, a tako i zapošljavanja. Sjednica Vijeća na rasporedu je u 13 sati.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI