Sutra konačna odluka za ribolovce: “Prilično sam siguran da će natjecanja biti”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sudbina svih ribolovnih natjecanja znat će se ove subote 6. lipnja. Naime, tada se sastaje Upravni odbor Hrvatskog ribolovnog saveza.

Iako je sudbina državnih vrlo upitna, moguće je ipak da će sportski ribolovci ovog ljeta doći na svoje. Podsjetimo, Hrvatski ribolovni savez donio je odluku kojom se sva ribolovna natjecanja obustavljaju iako je pojedinačni ribolov dozvoljen.

Srećom, sezona ribolovnih natjecanja tek je u početku i, ako Hrvatski sportsko-ribolovni savez donese odluku kojom dozvoljava i natjecanja, sportsko-ribolovni kalendar uopće se neće morati pomicati.

– Više ćemo znati druge subote, jer će se tad donijeti konačna odluka. Moramo se dogovoriti o uvjetima odvijanja natjecanja i tada donijeti odluku koja bi vrijedila za sve – rekao je Ivan Petak, predsjednik Sportsko-ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije, koji je ipak bio optimističan u vezi ishoda sastanaka.

Ivan Petak

– Moje je mišljenje da će se natjecanje održati, posebice tu mislim na naša županijska natjecanja. Mislim da nema razloga da se ne održi i da ćemo mi i drugi županijski savezi moći ispoštovati sve uvjete –rekao je Ivan Petak.

Vezno uz to, PAN županijska šaranska liga trebala bi se održati već ovog vikenda, a prvo kolo na rasporedu je na sigečkoj Loki.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI