Sutra u Koprivnici zanimljive besplatne dramske i glazbene radionice

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jelena Kovačić, profesorica hrvatskog jezika i povijesti umjetnosti te apsolventica Poslijediplomskog specijalističkog studija dramske pedagogije na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu najavila je za sutra prvi ciklus dramskih i stvaralačkih sadržaja, koji podržava i Grad Koprivnica.

– Vođena sve većom željom o razvijanju dramskog izražavanja i stvaralaštva te primijenjenog kazališta u rodnom kraju, zajedno s vodstvom Foruma udruga nezavisne kulture (FUNK) iz Koprivnice, došla sam na ideju pokretanja ciklusa dramskih i stvaralačkih sadržaja pod nazivom Dramim(o)!, a koji je podržan od strane Grada Koprivnice – navodi Jelena Kovačić i dodaje da se sutra održava prvi ciklus aktivnosti koji je osmišljen kao početna faza rada u kojoj će se ponuditi besplatna dramska i glazbena radionica za odrasle pod nazivom Igramo se i učimo!

DRAMSKA RADIONICA održat će se od 9 do 12 sati u prostorijama FUNK-a, a vodit će je Jelena Kovačić. Radionica je osmišljena kao dramski sat kojemu je cilj upoznati sudionike s raznim dramskim igrama i tehnikama uz koje će se prvenstveno zabaviti, a koje će im služiti kao inspiracija za daljnji rad u odgojno-obrazovnom procesu.

GLAZBENA RADIONICA održat će se od 13 do 16 sati, također u prostorijama FUNK-a, a vodit će je Iva Jarić – zborovođa, pijanistica i aranžerka za zborove i vokalne sastave koja dolazi iz Zagreba.

Radionica je osmišljena kao trosatna glazbena interakcija u kojoj će svi sudionici moći izraziti svoj glazbeni afinitet. U toj interakciji nastojat ćemo osvijestiti što nas kod glazbe najviše potiče te kako tu inspiraciju potaknuti kod djece, pritom dajući nove alate za rad te pokazati kako se oni mogu uvesti u glazbeni rad sa djecom svih uzrasta.

Radionica je besplatna, a možete se prijaviti na mail: dramimo.kc@gmail.com, samo napišite vaše ime i prezime i područje u kojem želite sudjelovati. Radionice su besplatne.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI