Suvozač u Koprivnici ulovljen bez pojasa – tek kad vidite kako se pokušao opravdati

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Simboličnih 150 kuna kazne dobio je 65-godišnji Podravac Milan zato što nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Njega su na mjestu suvozača zaustavili na Varaždinskoj u Koprivnici.

Na sudu je kazao kako se ne osjeća krivim, a kad vidite kako se pokušao opravdati, jasno vam je zašto je na kraju i dobio kaznu.

-Bio sam suvozač u osobnom vozilu. Išli smo iz Ludbrega prema Virovitici i u Koprivnici u blizini ugostiteljskog objekta u jednoj ulici uočio sam da nama s desne strane nailazi službeno kombi vozilo MUP-a. Tijekom vožnje koristio sam sigurnosni pojas, ali sam bio u poluležećem položaju, te sam pojas rukom pomaknuo od tijela kako me ne bi žuljao tijekom vožnje – naveo je Milan i dodao kako je iz tog razloga moguće da policijski službenik nije dobro vidio da pojas ipak koristi.

-Da nisam koristio pojas, u vozilu bi se cijelo vrijeme palio zvučni signal koji se aktivira u slučaju nekorištenja pojasa – pravdao se.

Policija se s tim nije slagala.

-Uočio sam osobno vozilo i kretao se izvjesno vrijeme neposredno iza tog
vozila. Uočio sam kako i vozač i suvozač u navedenom vozilu ne koriste sigurnosne pojaseve, a što sam mogao jasno vidjeti jer je kombi vozilo povišeno, a i ulična rasvjeta je bila u funkciji pa je bilo vidljivo – kazao je policajac koji ih je zaustavio.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI