“Svaki dan plačem jer mislim da mi je tata gej. Ne znam kako da to kažem mami.”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Deidre Sanders poznata je terapeutkinja i kolumnistica koja dobiva brojne upite svojih čitatelja koji ju mole za pomoć. Ovoga puta obratio joj se 15-godišnji dječak u prilično lošem emotivnom stanju.

“Moji su se roditelji rastali prije šest godina jer je moja mama pronašla anonimnu rođendansku čestitku koju je netko poslao mome ocu i u kojoj mu je ta osoba izjavila ljubav”, rekao je dječak koji ponekad ostaje i prespava kod oca.

Tako je bilo i ovoga puta kada je i sam pronašao čestitku za rođendan i čestitku za Valentinovo. No ovoga puta je bilo jasno naznačeno da se radi o drugom muškarcu.

“Mislim da je moj otac homoseksualac jer su obje čestitke bile od muškarca. Također sam pronašao skupu kozmetiku i fotografiju mog oca s drugim muškarcem”, ispričao je dječak koji dodaje kako je i ranije znao nalaziti šminku u očevu stanu, ali je mislio da je tata jednostavno našao novu djevojku.

“Svaki put kada sam sam plačem u svojoj sobi jer ne znam kako da to kažem mami. A i ljut sam na tatu jer je on kriv za raspad njihovog braka”, rekao je.

Deidre mu je savjetovala da pita oca o čemu se radi jer sada više nema što skrivati, a i budući da više nije s njegovom majkom ima pravo viđati koga god želi, muškarca ili ženu.

“Nemojmo skakati pred rudo. Uvijek je lakše kriviti jednu stranu no obično su obje djelomično krive, a stvari su rijetko crno-bijele”, rekla je Deidre i savjetovala mu da potraži stručnu pomoć.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI