Sve zbog divljači koja radi veliku štetu: Dopušta se lov i na području koje nije lovno

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Marljivi lovci iz križevačkog društva Sveti Hubert održali su redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu lovačkog društva i izvršnog odbora.

Sa sastanka križevačkih lovaca i gradonačelnika

Prvi čovjek društva Milan Podhraški istaknuo je da Grad Križevci imaju 12.000 hektara nelovnih površina na kojima živi divljač koja čini štetu.

-Stoga je Grad, u suradnji s društvom, izradio lovno-gospodarsku osnovu za to područje. Naglasio je da društvo vodi brigu o zaštiti prirode i fondu divljači, a posebne aktivnosti društva vezane su uz sprečavanje afričke svinjske kuge za koju su nabavljeni repelenti u suradnji s Gradom – naveo je Podhraški, dok je gradonačelnik Mario Rajn dodao:

-Ovo društvo je, kao krovna lovačka udruga, partner Gradu u upravljanju javnim resursima i brizi o prirodi.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI