Sveti Đurđ: Umjesto sedam, radovi izgradnje vrtića porasli na devet milijuna kuna

Podravski list profile
Vrijednost projekta je oko devet milijuna kuna, što je otprilike dva milijuna kuna više od predviđenog, a ovu razliku podmirit će općina

Počeli su radovi na izgradnji dječjeg vrtića u Svetom Đurđu. Riječ je o najiščekivanijem projektu u novijoj povijesti općine, jer su zbog nedostatnih vrtićkih kapaciteta i nepostojanja općinskog dječjeg vrtića mnogi roditelji u općini morali smještaj za svoju djecu potražiti u obližnjim mjestima te u Ludbregu.

Vrijednost projekta je oko devet milijuna kuna, što je otprilike dva milijuna kuna više od predviđenog, a ovu razliku podmirit će općina. Uzrok razlike je to što je cijena radova u vrijeme kada je projekt pisan do danas značajno porasla, pa je tako uvećana i vrijednost cijelog projekta.

– Nadam se da će radovi do jeseni biti gotovi, kako bismo konačno mogli otvoriti i općinski vrtić koji  nam je itekako potreban – rekao je Josip Jany, načelnik Općine Sveti Đurđ.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti