Svi se žale na oštećenu stazu na Varaždinskoj: Već dvije godine nitko ju nije popravio

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pješačko-biciklistička staza na izlazu iz Koprivnice prema Varaždinu već duže predstavlja opasnost za pješake i bicikliste. Nakon obnove podzemne komunalne infrastrukture, nije asfaltiran dio staze koji je prekopan, a nastalo oštećenje zadaje muke pješacima i biciklistima.

Ovaj članak objavljen je u tiskanom izdanju Podravskog lista u ponedjeljak…

-Već dvije godine nitko nije sanirao oštećenje. Nije nam jasno kako je moguće da se nakon obavljenih radova na obnovi podzemnih instalacija nije vodila briga i da se asfaltira oštećeni dio staze – kažu ogorčeni stanovnici Koprivnice i Kunovec Brega.

Stazom, dodaju oni, prolaze brojni rekreativci, kao i stanovnici koji na posao odlaze biciklom. Na oštećenom dijelu učestalo biciklistima stradaju gume, dok pješaci moraju dobro paziti na svaki korak.

– Najgora je situacija nakon kiša kad se to oštećenje zbog udubine pretvara u veliku lokvu. Sama cesta uz stazu dosta je prometna pa se zbog sigurnosti bojimo zaobići tu nenadanu prepreku. Stalno upozoravamo na to oštećenje, ali očito se netko prvo mora dobro „polomiti“ na tom dijelu staze da bi mjerodavni reagirali. To nije neka prevelika investicija i stvarno je žalosno što još uvijek oštećeni dio staze nije asfaltiran – dodaju stanovnici Koprivnice i Kunovec Brega.

U gradskoj upravi ističu kako će asfaltiranje oštećenog dijela staze uvrstiti među prioritete te da će uskoro taj dio dobiti asfalt.

– Odmah nakon što krene proljetno uređenje cesta na području grada i prigradskih naselja, bit će obavljeno i asfaltiranje oštećenog dijela pješačko-biciklističke staze na izlazu iz Koprivnice prema Varaždinu – navode u gradskoj upravi.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Obavijest korisnicima plina

Svi korisnici koji su do 25. ožujka 2021. godine potpisali ugovor s Koprivnica opskrbom za javnu opskrbu plinom, a koji su na kućne adrese s

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI