Svi smo mi Barica: Vrijedna žena razvrstava smeće, drugi trpaju sve što stignu

Podravski list profile
Sve lijepo piše, ali neki su nemarni. Papir stavljaju među plastiku i obrnuto. Ja sam sad to lijepo donijela od kuće i pravilno razvrstala - poručuje Barica

Zeleni otoci u mjestima diljem naše županije zatrpani smećem čest su prizor, pa tako ni onaj u samom središtu Koprivničkog Ivanca nije rijetkost. Prema riječima Barice Mikulan, mještanke Koprivničkog Ivanca, za to su krivi sami ljudi, koji su neodgovorni.

– Sve lijepo piše, ali neki su nemarni. Papir stavljaju među plastiku i obrnuto. Ja sam sad to lijepo donijela od kuće i pravilno razvrstala. Da se svi toga pridržavaju, ne bi bilo nereda. Neki ljudi nemaju kulture, a takvi su i doma. Nekulturni –  rekla je Barica.

Nažalost, na otocima ima svačega. Od ‘igle do lokomotive’, staklenog otpada ostavljenog kod kontejnera pa do odjeće među plastikom. No, veli nam Barica, iako su kante sad pretrpane, nadležne službe često ih prazne pa ružni prizori nikad dugo ne ostaju.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti