Tamara Haber: Svima nam je jasno da je nogostup izgrađen zbog gradonačelnika

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Izgradnja nogostupa u Ulici mladosti u Đurđevcu u kvartu Peski ponovno je izazvala nezadovoljstvo pojedinih stanovnika. Nogostup je izgrađen samo u jednom dijelu ulice, a radovi su, smatraju stanovnici, izvedeni loše i nova pješačka staza ima puno “mana”. Dodatni problem je i parkiranje, a ima stanovnika koji su već dobili kaznu jer su auto parkirali na stazi.

Na izvedene radove posebno je ogorčena Tamara Haber jer je zagrađen prilaz garaži u sklopu kuće njezine majke, dok dogovoreni rezervni prilaz u dvorište nije izgrađen na odgovarajući način.

– Gradski djelatnici iskoristili su činjenicu da moja majka živi sama i njenu starosnu dob pa su isposlovali da naprave sve što im se prohtije. Svima nam je jasno da je nogostup izgrađen zbog gradonačelnika Hrvoja Jančija koji u tom dijelu ulice ima kuću. Staza obuhvaća samo pet kuća, a među njima je i gradonačelnikova. Nova staza je napravljena “ofrlje” i nestručno i sramotno je da se tako troši novac iz gradskog proračuna i fondova Europske unije – ističe Tamara Haber.

Tamara Haber ogorčena je na izvedene radove izgradnje nogostupa u Ulici mladosti

Da svi građani nisu jednaki, dodaje Tamara, potvrđuje i njen slučaj s kaznom za parkiranje. Kad je došla posjetiti majku, bila je prisiljena parkirati auto na nogostup jer nije htjela koristiti rezervni prilaz u dvorište koji je loše izveden. Vrlo brzo našla je “policijsku čestitku”.

Kazna za parkiranje na famoznom nogostupu

– Netko je pozvao policiju, dobila sam kaznu, iako ovo u našoj ulici nije ni blizu nogostupa niti ima znaka za pješačku stazu. Zanimljivo je da je na prilazima ostalih kuća bilo parkiranih auta na “famoznom” nogostupu, ali sam samo ja dobila kaznu – tvrdi Tamara Haber. U gradskoj upravi ističu kako nemaju saznanja o problemima s pješačkom stazom i prilazom kod gospođe Haber gdje je tijekom radova sve dogovarano s gospođom Mirom Haber koja tamo živi. – Ako ima nekih problema, neka se gospođa slobodno javi u gradsku upravu pa će se problemi rješavati – poručuju u Gradu.

Foto Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI