Tanja i Zoran bez dlake na jeziku: Pijani peteranski ‘dernek’ završio brutalnim vrijeđanjem policajaca

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Tanja (23) i Zoran (34) u Peterancu su nedaleko od Koprivnice napravili pravi cirkus, izvrijeđali policajce i završili u pritvoru.

Oboje pod utjecajem alkohola su izvrijeđali policijske službenike koji su pokušali uspostaviti javni red i mir kojeg su remetili. Prema presudi Općinskog suda u Koprivnici, 23. svibnja oko 23 sata Tanja je vrijeđala policajce. “Marš! P…a vam materina! Pljujem vam u lice! Napušite se k…a! Marš govna!Vidjet ćete vi mog Zorana i mene da vam p…a materina smrdljiva! J…m vas u usta! Odj…! Ne možeš mi ništa! P…u sam vam rekla da mi možete j…t!” – grmjela je iz sveg glasa na koprivničku policajku i policajca Tanja. Ni njezin partner Zoran, nije bio nimalo blaži prema policijskim službenicima.

“Možete mi popušiti k…c! Ja u džepu sad imam više novaca nego vi plaću, p…e jedne! J…m vam mater u usta! Odite za menom majmuni! Odite ako imate muda!” – vikao je na policajce Zoran prije nego što su ih oboje uhitili.

Izgrednici su nakon toga završili u postaji, a ovih se dana sutkinja Prekršajnog odjela Općinskog suda u Koprivnici Dubravka Miloloža, bavila policijskom prijavom protiv njih.

Oboje su kažnjeni s 610 kuna, a kazna im je umanjena na 310 kuna zbog jednodnevnog boravka iza rešetaka. Ako plate 208 kuna što je dvije trećine iznosa izrečene kazne, ona će im biti uvažena kao plaćena u cijelosti. Svaki mora platiti i po 100 kuna troškova suda.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI