Tehnika-Koprivnica, Miklinovec i Močile u velikom projektu zajedničke nogometne škole

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Škola nogometa Grada Koprivnice jedinstven je projekt tri gradska nogometna kluba; četvrtoligaša Tehnike-Koprivnice, županijskog prvoligaša Miklinovca te županijskog drugoligaša Močila. Primarni cilj ovog velikog projekta je kvalitetniji rad s mladim igračima, što će se lakše ostvariti zajedničkim djelovanjem kroz posebno registriranu udrugu.

Veliku podršku projektu najavio je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, a na skupštini održanoj ovog tjedna u Gradskoj vijećnici usvojeni su planovi i programi rada za 2020. i 2021. godinu. Financijska konstrukcija za ovu godinu je osigurana, plan je 99.000 kn prihoda te 81.500 kn rashoda, dok se u sljedećoj godini planira prihod od 225.000 kn te rashod od 164.000 kn.

Sjednica skupštine Škole nogometa Grada Koprivnice

Na čelu Upravnog odbora Škole nogometa je Vedran Bači (inače predsjednik NK Močila), potpredsjednik je Marko Patrčević (predsjednik NK Miklinovca), dok su članovi Goran Međurečan, Domagoj Baričić (voditelj Škole nogometa), Zoran Ban (tajnik) i Tomislav Golubić kao predstavnik Grada Koprivnice. Sedmi član bit će predstavnik roditelja. Predsjednik Nadzornog odbora je Igor Bajalica, predsjednik NK Tehnike-Koprivnice.

Planira se da će se od sljedeće sezone natjecati šest selekcija Škole nogometa Grada Koprivnice (U-7, U-9, U-11, U-13, U-15 i juniori). Osim Baričića, s mladim igračima radit će i treneri Goran Ogrizović, Nenad Oštrkapa i Filip Lovković.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI