Tek nakon pisanja Podravskog lista Boris je riješio problem s telekomom

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Iz Optima telekoma tvrde da su zahtjevi koji su došli bili nepotpuni ili nečitljivi, ali ipak nakon našeg pisanja usluga je ukinuta te Boris Čavljak neće morati platiti zadnji račun.

Boris Čavljak

Nakon pisanja Podravskog lista o problemima Borisa Čavljaka s telekomunikacijskom tvrtkom Optima telekom, javili su se iz prozvane tvrtke. Naime, Boris Čavljak naveo je da mu iz Optima telekoma već gotovo tri mjeseca odbijaju isključiti uslugu unatoč njegovim zahtjevima. Naš čitatelj tvrdi da je preko e-maila poslao sve što se od njega tražilo za ukidanje usluge koju ne koristi te za koju ne postoji ugovorna obveza, ali do isključenja nije došlo.

Iz Optima telekoma tvrde da su zahtjevi koji su došli bili nepotpuni ili nečitljivi, ali ipak nakon našeg pisanja usluga je ukinuta te Boris Čavljak neće morati platiti zadnji račun.

Objavljeni članak u Podravskom listu

–  Vezano za slučaj našeg korisnika Borisa Čavljaka koji se obratio Vašoj cijenjenoj kući, željeli bismo naglasiti da niti jedan operator nije u mogućnosti trajno isključiti telekomunikacijski priključak bez valjane pisane dokumentacije potpisane od strane vlasnika priključka, a sukladno Općim uvjetima poslovanja. Korisniku smo na njegov zahtjev elektroničkim putem poslali upute o raskidu, no zbog nečitljivosti potpisanog zahtjeva zamolili smo ga da ponovi slanje i dostavi čitljiv dokument. Kako do zaprimanja valjane dokumentacije nije došlo, linija je ostala aktivna. Željeli bismo istaknuti da od strane Optima telekoma nije bilo namjere zadržavanja korisnika protivno njegovoj volji, nego nemogućnosti pokretanja procesa trajnog isključenja radi nedostatne dokumentacije. U međuvremenu, zahtjev korisnika Čavljaka pozitivno je riješen, priključak je trajno isključen, a usluga za prethodni mjesec neće biti naplaćena – poručili su iz Optima telekoma.

FOTO Podravski list

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI