STRAVIČNA MOTOCIKLISTIČKA NESREĆA Danas oko 10.30 sati preminula i Valentina Krnjak (20)

Izlaskom iz lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine motocikl je sletio van kolnika na travnatu površinu, udario u prometni znak, betonske ograde dvije kuće i plinski ormarić u dvorištu obiteljske kuće, izvijestila je policija o okolnostima nesreće


Autor: podravski.hr — 22.06.2013. / 10:33 Crna kronika

NOVO! – Preminula je i druga žrtva stravične motociklističke prometne nesreće u Koprivnici! Kako nam je upravo potvrđeno u koprivničkoj Općoj bolnici, danas oko 10.30 sati teškim ozljedama podlegla je i 20-godišnja Valentina Krnjak iz Koprivnice, suputnica na motociklu kojim je u četvrtak navečer Peteranskom cestom u Koprivnici upravljao Matija Lončarić (31). On je preminuo brzo, nekoliko sati nakon nesreće…
KOPRIVNICA – Matija Lončarić (31) iz Reke, podlegao je sinoć ozljedama i umro u koprivničkoj bolnici nakon sinoćnje teške prometne nesreće na Peteranskoj cesti u Koprivnici. Njegova suputnica Valentina Krnjak (20) još se uvijek bori za život u bolnici.
Policija je jutros priopćila okolnosti nesreće.
– U četvrtak, 20. lipnja, oko 20.25 sati u Koprivnici na Peteranskoj cesti, 31 – godišnji vozač upravljao je motociklom Yamaha, koprivničke registracijske oznake iz smjera Peteranca. Kao putnica na motociklu nalazila se V. K. rođ. 1993. godine. Izlaskom iz lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine motocikl je sletio van kolnika na travnatu površinu, udario u prometni znak, betonske ograde dvije kuće i plinski ormarić u dvorištu obiteljske kuće. Od zadobivenih ozljeda 31 – godišnji vozač preminuo je u 21.44 sati u Općoj bolnici Koprivnica, dok je putnica zadobila teške ozljede opasne po život – izvijestila je Policijska uprava Koprivničko-križevačka.
Naveli su kako je vozač motociklom upravljao prije položenog vozačkog ispita za upravljanje vozilima A kategorije te da su i vozač i putnica na motociklu imali su na glavi zaštitne kacige.
Zbog očevida teške prometne nesreće, Peteranska cesta je bila sinoć zatvorena za sav promet do 23.35 sati, izvijestila je policija te navela kako će o svim okolnostima nesreće podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

 

PETERANSKA MOTORIST2

 

IZVJEŠTAVAJU KARLO EISENBEISSER I NIKOLA WOLF