Vozačica prestizala na zabranjenom mjestu pa se zabila u automobil koji je tog časa skretao lijevo

Policija je tijekom očevida prometne nesreće ustanovila kako je "vozačica pretjecala vozila na mjestu na kojem je pretjecanje zabranjeno"


Autor: podravski.hr — 27.02.2019. / 11:30 Crna kronika

Ilustracija / Hitna je zbrinula unesrećene (fotografija nije u vezi s tekstom)

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći jučer oko 15.40 sati u Glavnoj ulici u Selniku kod Ludbrega i prebačene su u varaždinsku Opću bolnicu.

Kako je danas priopćila policija, mladić (23) upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ludbrega prema Svetom Đurđu te je skretao lijevo. No, u tom času vozačica (39) koja se kretala u istom smjeru počela je pretjecati jedno vozilo te se zabila u lijevu bočnu stranu mladićeva automobila koji je tog časa prednjim djelom već bio na biciklističkoj traci izvan ceste.

– Ozljede je zadobio 23-godišnji vozač i 31-godišnji putnik u vozilu. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane – navode u varaždinskoj policiji.

Ako se ozljede okvalificiraju kao teške, vozačicu čeka kaznena prijava. Policija je, naime, tijekom očevida prometne nesreće među ostalim ustanovila i kako je “pretjecala vozila na mjestu na kojem je pretjecanje zabranjeno”. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA