TEŠKE OZLJEDE Pijan s parkirališta neoprezno izletio na glavnu cestu pa na njega naletio kombi

Vozač automobila vozilom hitne pomoći prebačen je u koprivničku Opću bolnicu gdje je mu je pružena pomoć te je zadržan na liječenju zbog teških ozljeda


Autor: podravski.hr — 26.10.2018. / 13:20 Crna kronika

Vozač crvenog megana teško je ozlijeđen, a vozač kombija prošao je bez ozljeda / Foto: Policijska uprava

Vozač (50) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22.45 sati dogodila na Podravskoj magistrali u Cvetkovcu nedaleko od Koprivnice.
Nesretnik, koji je upravljao automobilom renault megane pod utjecajem alkohola od 1,33 promila, neoprezno se uključivao u promet s parkirališta u Varaždinskoj ulici. Međutim, zbog nepažnje i alkohola učinio je to bez zaustavljanja i provjere prometne situacije. Izletio je pred teretni peugeot boxer čakovečkih oznaka kojim je u smjeru Bolfana upravljao 41-godišnjak.
Nalet kombija na automobil bio je neizbježan i silovit. Nakon sudara, vozač kombija nije uspio zadržati vozilo na kolniku – izletio je i udario betonsku banderu.
Vozač automobila vozilom hitne pomoći prebačen je u koprivničku Opću bolnicu gdje je mu je pružena pomoć te je zadržan na liječenju zbog teških ozljeda. Vozač kombija nije se ozlijedio. Nakon očevida prometne nesreće, koprivnički su prometni policajci prekršajno prijavili pijanog vozača. (ke)
FOTO: POLICIJSKA UPRAVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA