Tiskano djelo učiteljice Vesne Petrušić

Školska knjiga Zagreb tiskala je Listiće za poticanje čitanja 2, autorice Vesne Petrušić, učiteljice razredne nastave OŠ Braća Radić, namijenjene učenicima drugih razreda. Ovih dana listići su podijeljeni učiteljicama i učiteljima, članovima kluba 5+, u svim školama u Hrvatskoj. Listići su svojevrstan nastavak Listića za poticanje čitanja 1 iste autorice.

– Samostalnim čitanjem i rješavanjem raznovrsnih zadataka u ovim listićima učenici će razvijati sposobnost uočavanja, analiziranja, uopćavanja, uspoređivanja, analogije, stvaralačkog izražavanja, obogaćivat će rječnik i njegovati čitateljske navike. U ovim nastavnim listićima, namijenjenim učenicima drugog razreda, nastojala sam ponuditi privlačne i izazovne sadržaje za kojima će učenici rado posegnuti i u slobodno vrijeme te uživati u samostalnom učenju otkrivanjem – kazala je učiteljica Vesna Petrušić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI