TKO BI JOJ REKAO Mirjana Bertić (35) postala baka! Kći Ivana (18) prošli tjedan rodila joj unuka Dominika

Priču o najmlađoj baki prvi je objavio Podravski list u tiskanom izdanju od ponedeljka


Autor: podravski.hr — 10.07.2013. / 11:54 Stil

KOPRIVNICA, SOKOLOVAC – Mirjana Bertić prošli je tjedan postala vjerojatno najmlađa baka u Koprivničko-križevačkoj županiji. Gospođa Bertić, naime, ima tek 35 godina!
Mlađahna baka iz Jankovca, naselja kod Sokolovca, mjesta blizu Koprivnice, prošlog ponedjeljka postala je baka jer je njezina kći Ivana Bertić (18) rodila malenog Dominika s dečkom Enidom Janušekom. No, Mirjana nije posebna samo po tome što je tako mladu već zovu bakom.
Ova samostalna i hrabra žena, u mladosti je pretrpjela tešku ozljedu glave, što joj je ostavilo traga na sluhu i govoru. Gotovo je u potpunosti gluhonijema, no za svakodnevni život, to joj nije predstavljalo previše problema. Kaže, ako išta, ojačalo ju je.
– Vrlo sam sretna što sam dobila unuka i ako sam najmlađa baka u županiji, tim bolje – kroz smijeh nam je rekla Mirjana.
Osim Ivane, Mirjana ima i dvije godine mlađu kćer Josipu koja pohađa veterinarsku školu i nada se da će jednog dana živjeti od brige za životinje. Priču o najmlađoj baki prvi je objavio Podravski list u tiskanom izdanju od ponedeljka.
Ekskluzivnu priču s terena donose: GORAN OBRAN I DUBRAVKO VUTUC