TKO SE TUČE, TAJ SE NE VOLI Žena razbijala slike i tanjure, muž je ‘smirivao’ udarcima nogom

Žena: Naljutio se kada sam kod susjeda htjela otići po kremu za opekline za sina


Autor: podravski.hr — 20.02.2018. / 9:49 Crna kronika

Ilustracija / Supružnici kažnjeni jer su se potukli

Dvoje bivših supružnika iz okolice Koprivnice osuđeno je na Prekršajnom sudu zbog obiteljskog nasilja. Muškarac (64) napao je svoju sada već bivšu partnericu tako da ju je nekoliko puta udario nogom. Žena (46) i sama je pridonijela nasilju tako da je razbacivala stvari po kući i razbila tanjur. Muškarac je presudom više sudske savjetnice Zvjezdane Jurić-Kovačević kažnjen s 1300, a njegova negdašnja družica s 1000 kuna novčane kazne.
– Primio sam je za ruku kako bih je spriječio da sa zida uzme sliku koju je htjela baciti na pod. Svađali smo se, bilo je pogrdnih riječi, no ne sjećam se da sam je udario. Samo sam je htio spriječiti da razbija – kazao je sutkinji optuženi.
– Zgrabila je šalicu i razbila je na podu. Skinula je sliku i bacila je na pod. Kada je krenula baciti drugu, zaustavio sam je – rekao je 64-godišnjak.
Njegova bivša družica imala je drugu priču. Rekla je kako je tada prvi put bio nasilan zbog čega je bila šokirana. Sve se dogodilo jer se naljutio kada je kod susjeda htjela otići po kremu za opekline za sina, koji se opekao. Udario ju je nogom u tijelo nakon čega je potrčala, no on ju je sustigao i ponovno udario nogom.
– Udario me i u ruku, mislim da me htio i u lice, no izmaknula sam se. Govorio mi je da ja nemam ništa i da je sve to njegovo – rekla je ojađena žena i priznala da je bacila sliku na pod. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA