TOČNO U PODNE Mrtav pijan motokultivatorom ‘zveknuo’ u auto, zbrisao pa na putu kući sletio s ceste

Na Križevačkoj cesti u Koprivnici sinoć oko 21.40 sati zbog nepropisne brzine pri vožnji jedan iza drugoga sudarila su se dva vozila; vozač i putnica lakše su ozlijeđeni, a drugi vozač pobjegao je s mjesta nesreće


Autor: podravski.hr — 20.07.2013. / 11:25 Crna kronika

KOPRIVNICA – Točno u podne dogodio se jučer pravi prometni ‘cirkus’ u Velikoj Mučnoj kod Koprivnice, a u glavnoj ulozi našao se vozač motokultivatora koji je skrivio dvostruku prometnu nezgodu pod utjecajem alkohola od čak 2,76 promila!
Kako je moguće da je toliko napuhao već u podne, nije poznato. No, nesvjestan utjecaja maligana na svoje psihomotoričke sposbnosti, dobro ‘pokisli’ majstor zasjeo je na svoju frezu i odmah se ‘zakucao’ u prvi parkirani automobil kod mjesne krčme. Policija je priopćila kako se to jučer oko podneva odigralo “zbog neoprezne vožnje po parkirališnom prostoru”.
Majstor je sa svojom frezom potom napustio mjesto nezgode, ali nije daleko dospio. Na putu od krčme do kuće, naime, sletio je s ceste u odvodni kanal i pritom se ozlijedio. Na teren su, tako, morali izaći i policija i liječnici. Neoprezni vozač motokultivatora zaradit će prekršajnu prijavu.
Jučer je na Prekršajni sud u Koprivnici doveden vozač (38) koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,2 promila. Kažnjen je s 500 kuna, zatvorom od 17 dana te mu je oduzeta vozačka na šest mjeseci. Kažnjen je i Mađar (43) koji je u Peterancu upravljao vozilom brzinom od 125 kilometara na sat. Morao je platiti 3000 kuna i zabranjeno mu je da tri mjeseca vozi po Hrvatskoj.
Foto: ILUSTRACIJA