Torčanci iz SRK-a Štuke i Iva Betlehem pokorili konkurenciju

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Natjecanje u ribolovu udicom na plovak, u kojem su se sastale ekipe iz Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, održano je ovu subotu na jezeru Jegeniš. U Kupu III. Zone natjecale su se ribolovke i ribolovci u kategorijama juniori, juniorke i seniorke u subotu te seniori u nedjelju.

U kategoriji juniora predstavnici naše županije bili su natjecatelji ekipe Štuka Torčec, koja je u konačnom poretku zauzela četvrto mjesto, kao i član Štuke Hrvoje Picer u pojedinačnoj konkurenciji. Ekipno prvo mjesto osvojila ekipa TSH Čakovec, a pojedinačno prvi bio je Luka Pozdrec iz ekipe Klen Sveta Marija sa 2295 bodova. U kategoriji juniora nastupilo je 15 natjecatelja iz pet ekipa.

U kategoriji juniorki nastupile su četiri ekipe i 11 natjecateljica. Natjecateljice ŠRK-a Podravka, koje su predstavljale našu županiju, osvojile su ekipno drugo mjesto iza ekipe Drave iz Donjeg Mihaljevca. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je članica ŠRK-a Podravka Koprivnica Iva Betlehem s 2491 bodom, koja je ujedno imala i najbolji rezultat staze u sve tri kategorije. Za ekipu Podravke, osim Ive, još su nastupile Lorena Blažek, koja je zauzela šesto mjesto sa 797 bodova i Dina Vida Horvat na sedmom mjestu s 748 bodova.

U kategoriji seniorki nastupilo je 17 natjecateljica iz šest ekipa, a našu županiju predstavljale su ekipe Koprivnica iz Koprivnice koje su osvojile ekipno tri mjesto, dok su predstavnice ekipe Picok iz Đurđevca zauzele četvrto mjesto. Najbolja pojedinka u ekipi Koprivnice bila je Sanja Oreški koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila sedmo mjesto s 1474 bodova, a u ekipi Picok Đurđevac najbolja je bila Lidija Prpoš na šestom mjestu.

Prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji osvojila je ekipa Ivanec iz Ivanca, a u pojedinačnoj konkurenciji najbolja seniorka bila je Ivanka Škoda iz Ivanca. Među seniorima prvo mjesto osvojili su ribiči iz ŠRK-a Štuka Torčec, a Kruno Milić pojedinačni je bio prvi. Drugi ekipno bili su ribiči iz ŠRK-a Mura iz Murskog Središća, a treći TSH Čakovec. Od podravskih ekipa Smuđ iz Legrada bio je šesti, Đelekovec sedmi, Šaran Molve deveti, Karas Kuzminec 11., a Linjak Veliki Bukovec 15. Predstavnici naše županije u svim kategorijama stekli su pravo nastupa na završnici Kupa Hrvatske.

FOTO Nikola Wolf / Zlatko Betlehem / Štuka Torčec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Danas navečer polaganje ribičkog ispita

Hrvatski ribolovni savez organizira polaganje ribičkih ispita. Polaganje će se održati danas 10. lipnja (četvrtak) s početkom u 19 sati u prostorijama Saveza, Hrvatske državnosti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI