Torčanski vatrogasci dobili same pohvale

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

DVD Torčec u subotu je održao svoju 138. godišnju skupštinu na kojoj su se okupili brojni gosti, među kojima i članovi prijateljskih DVD-ova Metković i Smokvica (Korčula).

Marko Barić, zapovjednik DVD-a Torčec, izvjestio je okupljene kako su lani imali sedam požarnih i jednu tehničku intervenciju, a kupili su novi vatrogasni kombi te sudjelovali u raznim aktivnostima poput osiguravanja koprivničkog polumaratona, pasivnih dežurstava za vrijeme žetve, te vježbe Podravina 2019. u Legradu. Sami su organizirali pokaznu vatrogasnu vježbu u Torčecu, a članovi su prošli osposobljavanje i usavršavanje.

Gosti iz Dalmacije osvrnuli se se na lanjsko druženje u Metkoviću i Skovcici te ih ponovo pozvali u posjet, a na skupštini su podijeljena uvjerenja vatrogascima koji su lani prošli osposobljavanje za vatrogasca prve klase, vatrogasnog dočasnika prve klase te obuku za gašenje požara otvorenog prostora i prijevoz helikopterom.

FOTO Sonja Markić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI