Torčanski vatrogasci dobili same pohvale

Podravski list profile

DVD Torčec u subotu je održao svoju 138. godišnju skupštinu na kojoj su se okupili brojni gosti, među kojima i članovi prijateljskih DVD-ova Metković i Smokvica (Korčula).

Marko Barić, zapovjednik DVD-a Torčec, izvjestio je okupljene kako su lani imali sedam požarnih i jednu tehničku intervenciju, a kupili su novi vatrogasni kombi te sudjelovali u raznim aktivnostima poput osiguravanja koprivničkog polumaratona, pasivnih dežurstava za vrijeme žetve, te vježbe Podravina 2019. u Legradu. Sami su organizirali pokaznu vatrogasnu vježbu u Torčecu, a članovi su prošli osposobljavanje i usavršavanje.

Gosti iz Dalmacije osvrnuli se se na lanjsko druženje u Metkoviću i Skovcici te ih ponovo pozvali u posjet, a na skupštini su podijeljena uvjerenja vatrogascima koji su lani prošli osposobljavanje za vatrogasca prve klase, vatrogasnog dočasnika prve klase te obuku za gašenje požara otvorenog prostora i prijevoz helikopterom.

FOTO Sonja Markić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti