Tradicionalni prijelaz u Mađarsku i ove godine: Sprema se sadržajan program

Podravski list profile

Tradicionalni prijelaz u povodu blagdana Svete Ane preko malograničnog prijelaza Legrad – Ortilos održat će se 28. srpnja, dogovorili su na sastanku prošli tjedan legradski načelnik Ivan Sabolić i njegova kolegica, načelnica Ortilosa. Kako su poručili iz Općine Legrad, dogovoreno je da će manifestacija početi doručkom na hrvatskoj strani u devet sati, a nastavit će se misom na hrvatskom jeziku u 10.30 sati u crkvi na Legradskoj gori.

Slijedi misa na mađarskom jeziku i ručak. Nakon toga otvara se izložba u čast 25 godina hrvatsko-mađarskog prijateljstva i prolaska toliko godina od prvog službenog otvorenja granice. U poslijepodnevnim satima planiran je kulturno-umjetnički program na obali Drave. Cijeli dan vozit će brod, a s jedne i druge strane moći će se kušati hrvatski i mađarski specijaliteti. Program će trajati do 21 sat.

FOTO Podravski list

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Asfaltirali cestu Šemovci – Hampovica

Djelatnici bjelovarskih Cesta asfaltirali su dionicu državne ceste između Šemovaca i Hampovice, naselja na području općine Virje. Zbog gustog kamionskog prometa ta dionica bila je

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti