STRAŠNA TRAGEDIJA Brzi vlak kod Koprivnice usmrtio majku dvoje male djece (39)

Željeznički promet bio je prekinut od 4.20 do 7 sati ujutro


Autor: podravski.hr — 11.01.2018. / 11:14 Crna kronika

Ilustracija / Na podravskoj pruzi skončao je jutros još jedan život

Brzi vlak koji prometuje na relaciji Osijek – Koprivnica usmrtio je danas rano ujutro u Novigradu Podravskom 39-godišnju ženu, potvrdila nam je danas Dijana Žagar iz PU koprivničko – križevačke.
Kako doznaje Drava.info, riječ je o samohranoj majci dvoje malodobne djece.
Tragedija se dogodila oko 4.20 sati ujutro, nedaleko od prijelaza makadamskog puta preko željezničke pruge u tom mjestu, a policijski službenici su obavili službeni očevid. Prema dostupnim informacijama, potvrđeno je kako je riječ o samoubojstvu.
Kako smo doznali, policiju je pozvao strojovođa nakon što mu se iznenada ispred lokomotive bacila nepoznata osoba. Sve se odvijalo prebrzo i nije mogao učiniti ništa kako bi zaustavio jureću kompoziciju. Kompozicija vlaka zaustavljena je stotinjak metara od mjesta kobnog naleta.
Na mjesto tragedije pozvana je policija i hitna pomoć iz Koprivnice, no nesretnoj ženi nije bilo spasa. Na mjestu je preminula. Vrlo brzo utvrđen je njezin identitet i obaviještena je rodbina. Nije poznato zbog čega bi nesretnica počinila samoubojstvo.
Željeznički promet bio je prekinut sve do sedam sati ujutro kada je nakon očevida uspostavljen, vlak je na svoje odredište kasnio oko tri sata.
Posmrtni ostaci nesretne žene prebačeni su u koprivničku Opću bolnicu, a policajci su o samoubojstvu obavijestili dežurnu zamjenicu u koprivničkom tužiteljstvu koja je naredila obdukciju tijela nesretne žene. Policajci su o tragediji podnijeli izvještaj Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA