TRAGEDIJA Koprivnički lovac u šumi kod Srednjih Mosti usmrtio 47-godišnjaka i ranio mladića

Kako neslužbeno doznajemo, lovnik Domitrović bio je ispod 'čeke' u šumi kod Srednjih Mosti, a dvojicu muškaraca, inače sumještana, koji su sinoć hodali šumom vjerojatno je zamijenio za divljač


Autor: podravski.hr — 22.04.2013. / 15:03 Crna kronika

BJELOVAR, KOPRIVNICA – Koprivnički lovnik Stjepan Domitrović iz Lovačkog društva Jelen iz prigradskog naselja Draganovca hicem iz puške sinoć je usmrtio 47-godišnjaka i teško ozlijedio 17-godišnjeg mladića u šumi kod Srednjih Mosti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
O tragediji izvijestila je bjelovarska policija ne otkrivajući identitet počinitelja i žrtava, a Podravski.hr neslužbeno doznaje kako je za usmrćivanje odgovoran koprivnički lovnik. Domitrović je danas bio na ispitivanju u bjelovarskoj policiji.
Kako neslužbeno doznajemo, lovnik Domitrović bio je ispod ‘čeke’ u šumi kod Srednjih Mosti, a dvojicu muškaraca, inače sumještana, koji su sinoć hodali šumom vjerojatno je zamijenio za divljač. Domitrović je nakon nesreće pozvao policiju i liječnike. Starijem muškarcu nije bilo spasa jer je pogođen u prsa, a mladić (17) hitno je prebačen u bolnicu. Ranjen je u ruku, vjerojatno sačmom.
Foto: Ilustracija