TRAGIČNO DRUŽENJE Žena oko 22 sata nazvala hitnu: “Pomozite, čovjeku je pozlilo, tu je sa mnom u autu. Gdje smo? Nemam pojma, negdje blizu vode…”

Kako su iz razgovora pomislili da se radi o staroj Šoderici, liječnici su najprije krenuli tamo, no ispostavilo se da tamo nema nikoga


Autor: podravski.hr — 01.10.2018. / 9:18 Crna kronika

Ilustracija / Hitna pomoć jedva je locirala automobil i kad su došli već je bilo kasno

Muškarac (49) iz Podravine tragično je skončao život u noćnim satima u automobilu u kojem je bio s 59-godišnjom ženom. Njih su dvoje bili na osami kako bi se, skriveni od tuđih pogleda, mogli na miru podružiti. Međutim, nisu ni slutili da će im to biti posljednji takav susret jer je muškarac ubrzo preminuo.
– Pomozite, muškarcu s kojim sam u automobilu je pozlilo i više nije pri svijesti – primio je poziv u subotu oko 22 sata djelatnik koprivničke hitne pomoći koji je odmah alarmirao dežurnog liječnika.
S druge strane linije bila je vidno uznemirena ženska osoba koja je dispečeru pokušavala objasniti hitnost situacije. Kad ju je dežurni pitao gdje se nalaze, žena je, iz neznanja ili stanja šoka, rekla da ‘nema pojma’.
– Stvarno ne znam, negdje smo blizu vode – rekla je uspaničena žena, što djelatnicima hitne pomoći nimalo nije olakšalo situaciju, a minute koje su tekle, pokazat će vrijeme, bile su presudne.
Liječnici hitne pojurili su prema Šoderici ne znajući točnu lokaciju, dok je žena cijelo vrijeme bila s muškarcem koji je bio bez svijesti. Potragu im je dodatno otežavala i noć. Kako su iz razgovora pomislili da se radi o staroj Šoderici, liječnici su najprije krenuli tamo, no ispostavilo se da tamo nema nikoga.
U pomoć je uskočila i koprivnička policija koja je na kraju uspjela locirati automobil na predjelu Autoput nedaleko od rijeke Drave. Prošlo je nažalost već pola sata i po dolasku hitne mogli su samo utvrditi kako je muškarac preminuo. Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, nesretni je muškarac bolovao od dijabetesa i u trenu dok je bio sa ženskom osobom naglo mu je pozlilo.
Žena je bila u vidnom šoku pa su joj na mjestu događaja pomoć pružili djelatnici hitne pomoći. Neslužbeno doznajemo kako su muškarac i žena tražili osamljeno mjesto kako im nitko ne bi remetio intimu. (md)

Ilustracija / Policija je na koncu uspjela locirati odakle je došao poziv

FOTO: ILUSTRACIJA