Traju prijave za Cinkuš adventski

Grad Ludbreg u suradnji s gradskom turističkom zajednicom organizira već tradicionalni Cinkuš adventski. Radi se o božićnom sajmu na kojem svoje proizvode građanima Ludbrega i gostima mogu predstaviti obrtnici i OPG-ovi. Sajam će se održati 19. prosinca na novouređenom Zanatskom trgu. 

Osim  izložbeno-prodajnog dijela manifestacije, u planu je i kulturno-zabavni program. Grad osigurava svim izlagačima besplatni štand duljine dva metra, a obveza je izlagača da ga urede u božićnom duhu. Prijave se zaprimaju do 13. prosinca, poštom na adresu Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14, 42230 Ludbreg uz naznaku prijava na Cinkuš adventski, ili na mail. tina.novak@ludbreg.hr ili  grad@ludbreg.hr. Sve dodatne informacije možete naći na broju telefona 042/420-200 ili 042/810-690.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI