Transferi ne staju na drnjanskom Parku prinčeva

Dres Tomislava iz Drnja u sljedećoj sezoni nosit će Hrvoje Bači, Nikola Premec i Petar Dombaj, domaći dečki i povratnici u klub . Tu novost klub je podijelio na svojem Facebook profilu:

“O Bačiju ne treba trošiti previše riječi. Jedan od ponajboljih napadača u županiji vraća se iz Hlebina u klub u kojem je već ostavio veliki trag. Svojim lakim korakom, nesvakidašnjim ubrzanjem, ali i osebujnim temperamentom, doslovno je strah i trepet za brojne obrane, a veseli nas to da je za svoje selo uvijek igrao s posebnim guštom i žarom. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put, jer druge mu ni nema pod čvrstom trenerskom rukom našeg maga Žuljića. Premec je, također, dobro poznato ime u našoj svlačionici. Gotovo cijelu karijeru proveo je u Drnju, u koje se sad vraća iz Đelekovca. Bivši kapetan kluba pokušat će se izboriti za najboljih 11, a ako će pružati igre kao nekada, na dobrom je putu. Može pokriti gotovo sve pozicije u veznom redu, a unatoč tome što je odličan u izradi i postavljanu novih ograda, što mu je primarna funckija u životu, kod nas će bit zadužen i za destrukciju..naravno, protivničkih napada. Za kraj nam je ostao Dombaj, prvi čovjek sela i općine. Među mnogim potpisima koje svakodnevno stavlja na razne ugovore, ovaj koji je stavio na našu pristupnicu jedan mu je od važnijih u životu i toga je svjestan . S tim potpisom morat će se priviknuti na to da će ovaj put i on slušati one koji su iznad njega, no našem Peroju to nikada nije bio problem. Tih, radišan i pravedan, kakav je uvijek i bio na terenu, bit će nam od velike pomoći, naravno, onoliko koliko će mu to poslovne prilike dozvoliti. Pero nam je polivalentan igrač, pokriva vezne i obrambene linije, a vraća nam se nakon kratke avanture u Sigecu. Kao što možete primijetiti, dosad smo doveli sedam igrača. Svih sedam domaćih i na to smo vrlo ponosni. To je plan koji smo zacrtali i kojeg ćemo se držati. No, to nije sve, posljednjeg domaćeg aduta čvrsto držimo u rukama, no još nije došlo vrijeme da vam ga predstavimo. Samo ćemo vam otkriti da je vrlo mlad, a na svojoj poziciji već ponajbolji u županiji. Imao je i čast nekoliko puta odjenuti dres mlađih selekcija Hrvatske i kao takav bit će pojačanje za naš Tomislav. Pa si vi mislite… Samo Drnje, samo Tomislav, samo Park prinčeva!”

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI