TRAŽI SE POČINITELJ Vozač na zebri naletio na dvije pješakinje pa pobjegao s mjesta nesreće

Policija moli očevice da im se jave na broj 048/656 - 539


Autor: podravski.hr — 06.02.2018. / 9:04 Crna kronika

Ilustracija / Naletio na pješakinje pa zbrisao

Poicija intenzivno traga za vozačem koji je jučer ujutro oko 6.35 sati na pješačkom prijelazu u Koprivnici naletio na dvije pješakinje koje su u tom naletu lakše ozlijeđene. Nakon što je vidio što je učinio, vozač je pobjegao s mjesta nesreće.
Kako je jutros priopćila Policijska uprava, “prometna nesreća s ozlijeđenim osobama zabilježena je jučer oko 6.35 sati u Koprivnici, na pješačkom prijelazu raskrižja Ulice Ante Starčevića i Basaričekove, gdje je automobil naletio na dvije pješakinje koje su lakše ozlijeđene. Vozač je s vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga”.
Policija moli sve očevice ili druge koji imaju bilo kakve spoznaje o prometnoj nesreći da “o korisnim saznanjima obavijeste policiju na broj 192 ili u Postaju prometne policije Koprivnica na broj 048/656-539”.
Prometne nesreće s materijalnom štetom zabilježene su jućer u Koprivnici, Hlebinama i Križevcima. Jučer oko 2 sata u Hlebinama na Trgu Ivana Generalića zbog nepropisnog polukružnog okretanja teretni automobil je udario u ogradu i ploču spomenika. Vozač je također napustio mjesto nesreće, ali je brzo pronađen. Upravljao je vozilom bez položenog vozačkog ispita.
Oko 11.10 sati u Križevcima, na parkiralištu u Ulici Tadije Smičiklasa, zbog nepropisnog kretanja osobni automobil je udario u parkiran automobil. Vozačica je također zbrisala s mjesta nesreće, ali i ona je pronađena. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA