Trebate pravnu pomoć i još k tome da je besplatna? Ovo je prilika za vas…

Tradicionalno, studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu građanima pružaju besplatnu pravnu pomoć, a u Koprivnici su ponovno u srijedu 16. ožujka 2022. Radi se o projektu Pravne klinik, koja će se održati u koprivničkoj Gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu. Studenti će dežurati od 10 do 13 sati.

-Besplatnu pravnu pomoć mogu zatražiti svi zainteresirani građani. Sa sobom moraju ponijeti fotokopiju osobne iskaznice i dokumentacije vezane uz pravni problem koji imaju. Klinika u prvom redu pruža pravne savjete, a studenti mogu pomoći i u sastavljanju raznih pismena i podnesaka u upravnim i drugim postupcima – rekli su u Gradu Koprivnici.

Studenti samostalno i kolektivno obrađuju primljene slučajeve, pri čemu im po potrebi pomažu akademski mentori – suradnici, znanstveni asistenti i profesori.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI