Treća smjena naših vatrogasaca otišla za Glinu kako bi sanirali krovišta

Kako doznajemo, u srijedu ujutro se na područje grada Gline uputila treća smjena županijskih vatrogasaca pod zapovijedanjem zapovjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimira Habijana. Županijske vatrogasne snage pomoći će u saniranju oštećenih krovišta u samom središtu Gline, stradalih u razornom potresu koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije.

-Na teren je upućeno 28 vatrogasca i pet kombi vozila, zajedno s auto ljestavama i zglobnom platformom. Formirano je šest radnih skupina, a u ispomoći sudjeluju vatrogasci iz JVP Đurđevac, JVP Križevci, VZG Križevci, VZO Legrad, VZO Sokolovac te DVD-a Sveti Petar Orehovec i DVD-a Sveti Ivan Žabno – kažu vatrogasci.

Po dolasku u Glinu, županijski su vatrogasci stavljeni na raspolaganje Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Gline te tamo ostaju tri dana. Ukoliko se ukaže potreba, u pripremi su i dodatne vatrogasne snage koje će žurno biti upućene na ugroženo područje.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI