TRI MJESECA NE SMIJE DOMA Pijani i nasilni sin roditeljima pokazivao spolovilo pa završio u zatvoru

"Idi u 800 p... materinih", galamio je na oca pa se potom okomio na nedužnu majku, koju je uhvatio za kosu i vukao po kući


Autor: podravski.hr — 09.04.2013. / 11:06 Crna kronika

Ilustracija / Sin je poludio na roditelje pa napravio rusvaj u kući

KOPRIVNICA – Zbog nesvakidašnjeg obiteljskog nasilja Krunoslav (33) iz okolice Koprivnice osuđen je na mjesec dana bezuvjetnog zatvora nakon čega je odmah prebačen u bjelovarsku kaznionicu. Krunoslav je pod utjecajem 2,19 promila alkohola prošlog ponedjeljka ‘po stoti put’ izmaltretirao roditelje.
– Crknite! – grmio je oko 21 sat iz sveg glasa nakon čega se okomio na oca.
– Idi u 800 p… materinih – galamio je i nastavio s vrijeđanjem nakon čega se okomio na nedužnu majku, koju je uhvatio za kosu i vukao po kući.
No, to nije bio kraj pijanom divljanju. Dok je ispucao sve nasilničke ‘adute’ i vjerojatno nije znao kako bi još više zgrozio svoje roditelje, za kraj je izvadio i pokazao im svoje spolovilo da ih dodatno ponizi i osramoti. Nesretni roditelji tu torturu nisu više mogli trpjeti pa su sina prijavili policiji.
Policajci su pijanog Krunoslava s lakoćom svladali i priveli u postaju, gdje je zadržan na triježnjenju. Uhićen je i priveden prekršajnoj sutkinji Vesni Adamović, koja je Krunoslava na 30 dana poslala u bjelovarski zatvor. Kao dodatni uvjet presude, zabranila je nasilniku da tri mjeseca nakon izlaska iz zatvora ne smije u kuću svojim roditeljima. Tu odluku dužni su nadzirati koprivnički policajci.
Nakon duljeg vremena, policijski su službenici zabilježili rekordan broj obiteljskih nasilja. Čak 17 puta morali su intervenirati diljem županije, što već dulje vrijeme nije zabilježeno u policijskoj statistici. Tjedna prije bilo je devet prijavljenih nasilja, a ta je brojka u prosjeku uvijek oko 10 nasilja na tjedan.