Tri žene pomagat će starijima

U Novom Virju održano je potpisivanje ugovora o radu između Općine Novo Virje i žena s područja općine, njih tri, koje će raditi s korisnicima u sklopu projekta Zaželi – Brižne žene Podravske 2, i to godinu dana. Radni odnos sklopljen je na dvanaest mjeseci.

– Svaka žena brinut će se o šest korisnika s područja općine, što podrazumijeva pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, dostavu lijekova, pružanje podrške korisnicima putem razgovora i druženja, uključivanja korisnika u društvo i slično – kazali su u Općini Novo Virje. 

Projekt je vrijedan 1.484.430,00 kuna te je u stopostotnom iznosu financiran sredstvima Europske unije, a Općina Novo Virje u projekt je uključena kao jedan od partnera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI