Trideset godina Linjaka: Ribolovno društvo proslavilo velik jubilej

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sportsko-ribolovno društvo Linjak iz Velikog Bukovca prošle je subote održalo svečanu sjednicu u povodu okruglih 30 godina postojanja društva. Iako je društvo osnovano 1990. pa je godišnjica bila prošle godine, zbog dobro poznate situacije obilježavanje ovog jubileja odgođeno je i održano sada.

Na sjednici su prisustvovali predsjednik sportskog ribolovnog društva Hrvatske, kao i predsjednik županijskog društva uz predstavnike ribolovnih udruga Varaždinske županije te načelnici općina Veliki i Mali Bukovec, a na samoj sjednici podijeljene su nagrade i plakete zaslužnim članovima.

– Obilježili smo ovu godišnjicu svečano i u skladu s mjerama. Društvo su osnovali ribiči iz ovog kraja i ono postoji već 31 godinu, a danas se možemo pohvaliti s 80-ak članova. Vlasnici smo dva ribnjaka za koje smo ribolovno pravo dobili 2003. godine, a redoviti smo sudionici različitih natjecanja – rekao nam je Zvonimir Petrin, dugogodišnji tajnik društva i jedan od osnivača.

SRD Linjak ima ekipu koja se natječe u Trećoj hrvatskoj ligi sjever u lovu udicom na plovak kao i u ligi Varaždinske županije i Hrvatskom kupu u kojem se mogu pohvaliti da je njihova juniorska ekipa izborila plasman na samu završnicu. – Imamo svoje juniore i kadete na što smo ponosni jer ćemo imati kome ostaviti sve ovo i vjerujemo da će društvo i dalje nastaviti uspješno djelovati – rekao je za kraj Petrin.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI