U 14 sati pratite konferenciju Sveučilišta Sjever: Kako je prehrambena industrija preživjela Covid krizu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas s početkom u 14 sati Sveučilište Sjever organizira online konferenciju “Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili”. Konferencija počinje u 14:05 sati putem Google Meet sustava na sljedećem linku: meet.google.com/wkn-yetp-srk

Konferencija će se održati u organizaciji Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever, Hrvatske gospodarske komore te Županijske komore Koprivnica. 

Sudionici konferencije su: predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Mišel Jakšić, Gradonačelnik Koprivnice, Dalibor Kezele, Direktor sektora poljoprivrede Podravke, Tatjana Petričušić, Specijalist za komunikacije, Carlsberg Croatia, Danijel Radek, Direktor, LD Brewery, Dijana Posavec, Ravnateljica Centra dr. Rudolf Steiner, Suzana Operman, viša stručna suradnica, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivica te Bojan Šarkanj, Pročelnik Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI