U Đurđevac dolaze djela slavnog Salvadora Dalija

Podravski list profile

Zidove Galerije Stari grad, nakon Picassa i Chagalla, od 26. travnja će krasiti djela Salavdora Dalia, jednog od vodećih nadrealista čiji opus obuhvaća razdoblje gotovo cijelog 20. stoljeća. Izložbom će biti obuhvaćena 123 djela – grafički i radovi u tušu, suhoj iglici i olovci, akvarelu, akvatinti, gvašu, litografije i drvorezi u boji te plakati i tapiserije.

-Tematika i sadržaji primjereni su za sve dobne skupine, a posjetitelji će imati priliku upoznati dio opusa ovog plodonosnog i svestranog umjetnika – kaže Edita Janković Hapavel, ravnateljica gradskog Muzeja.

Izložba će biti otvorena do 31. listopada te će značajno obogatiti gradsku kulturno – turističku ponudu. Cijene ulaznica će biti 25 kuna za pojedinačne posjete učenika, studenata umirovljenika i branitelja, 35 kuna za odrasle, 20 kuna za grupne posjete učenika, studenata umirovljenika i branitelja te 30 kuna za grupne posjete odraslih, dok će se obiteljska ulaznica naplaćivati 80 kuna.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI