U JEDNOM PODRAVSKOM SELU: Zatekao ženu s ljubavnikom u svom krevetu, strgao štok i krenuo ju mlatiti pred njim

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Muškarac s područja Podravine mora na godinu i pol dana u zatvor zbog brutalnog premlaćivanja supruge. Stigao je kući u nezgodnom trenutku i zatekao suprugu s ljubavnikom.

Dok je ljubavnik dao “petama vjetra”, supruga je grdno “nadrapala”. Muž ju je dohvatio i počeo bjesomučno tući. Sijevalo je nebrojeno udaraca po glavi i rukama, a dok više nije mogao rukama, bijes je bio toliko jak da je otrgnuo dio drvenog štoka duljine dva metra i time ju je isprebijao. Pritom je nesretnoj ženi nanio nebrojeno lakših ozljeda i na dva mjesta slomio lakatnu kost što nedvojbeno upućuje kako je žena dizala ruke kako bi se pokušala obraniti.

ILUSTRACIJA:Nasilnik je nakon premlaćivanja supruge uhićen

Ljubavnim trokutom koji je završio žestokim okršajem i teškim ozljedama, bavio se nedavno Županijski sud u Puli koji je razmatrao prvostupanjsku presudu Općinskog suda u Koprivnici. Tom je presudom muškarac kojeg se tereti za teško ozljeđivanje supruge, proglašen krivim i osuđen na 18 mjeseci bezuvjetnog zatvora.

Na presudu su se žalili tužitelji, ali i sam okrivljeni suprug,  no Županijski je sud presudu uvažio i odbio žalbe. Okrivljeni je muškarac tijekom suđenja priznao krivnju i iskazao žaljenje učinjenim, ali se branio kako i njegova žrtva ima značajan doprinos tome što se dogodilo zato što ju je u svojoj kući zatekao s ljubavnikom “na djelu” u krevetu. Iako je zbog toga od Županijskog suda okrivljeni muškarac molio blažu kaznu odbijen je zato što je višestruko osuđivana osoba i to čak pet puta među kojima je i nanošenje teških ozljeda za što mu se ponovno sudi.

Kako do sada ranije kazne na njega nisu utjecale, odlučio je Županijski sud u Puli, kazna bezuvjetnog zatvora primjerena je težini počinjenog kaznenog djela tako da će nasilni muškarac uskoro iza rešetaka. Županijski je sud odbio i žalbu tužitelja koji su za nasilnika tražili dulju zatvorsku kaznu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI