U koprivničkom Inkubatoru prezentirani projekti u vrijednosti 40 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U prostorima Inkubatora kreativnih industrija održana je prezentacija novoodobrenih projekata u vrijednosti 40 milijuna kuna koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda i Europskog fonda.

– Obnovit će se zgrade u Kampusu, izgraditi nova zgrada Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica, urediti Dom mladih te osigurati sredstva za brojne aktivnosti koje utječu na kvalitetu života mladih, osoba s invaliditetom, osoba u teškom socijalnom položaju, unaprijediti socijalno poduzetništvo te dati potpora alternativnim oblicima skrbi, volontiranju i deinstitucionalizaciji ranjivih društvenih skupina – rekli su iz Grada.

Iz Grada su istaknuli kako je Udruzi Bolje sutra odobren je projekt u vrijednosti preko 13 milijuna kuna, Centru za socijalnu skrb Koprivnica odobrena su sredstva u vrijednosti više od pet milijuna kuna, Udruga Kopriva dobila je preko 1,5 milijun kuna za adaptaciju i opremanje, dok je Udruga Latice za projekt unaprjeđenja kvalitete života obitelji osoba s najvećim stupnjem invaliditeta dobila nešto više od 900 tisuća kuna, a program alternativne skrbi i volonterstvo 1,5 milijun kuna.

Foto Grad Koprivnica

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI