U koprivničkom Inkubatoru prezentirani projekti u vrijednosti 40 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U prostorima Inkubatora kreativnih industrija održana je prezentacija novoodobrenih projekata u vrijednosti 40 milijuna kuna koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda i Europskog fonda.

– Obnovit će se zgrade u Kampusu, izgraditi nova zgrada Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica, urediti Dom mladih te osigurati sredstva za brojne aktivnosti koje utječu na kvalitetu života mladih, osoba s invaliditetom, osoba u teškom socijalnom položaju, unaprijediti socijalno poduzetništvo te dati potpora alternativnim oblicima skrbi, volontiranju i deinstitucionalizaciji ranjivih društvenih skupina – rekli su iz Grada.

Iz Grada su istaknuli kako je Udruzi Bolje sutra odobren je projekt u vrijednosti preko 13 milijuna kuna, Centru za socijalnu skrb Koprivnica odobrena su sredstva u vrijednosti više od pet milijuna kuna, Udruga Kopriva dobila je preko 1,5 milijun kuna za adaptaciju i opremanje, dok je Udruga Latice za projekt unaprjeđenja kvalitete života obitelji osoba s najvećim stupnjem invaliditeta dobila nešto više od 900 tisuća kuna, a program alternativne skrbi i volonterstvo 1,5 milijun kuna.

Foto Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI