U koprivničku poslovnu zonu stižu tri nova investitora – grade tri skladišta

Podravski list profile

Tri nova investitora stižu u koprivničku poslovnu zonu Dravska. Oni su naime, potpisali s Gradom Koprivnicom ugovor o građenju poslovnih objekata u zoni.

Prva je tvrtka mavik koja će tamo izgraditi prodajni i skladišni objekt za proširenje kapaciteta prodaje alata, željezarije, robe za gradnju, stanovanje i vrtne radove. U planu, doznajemo, imaju i potencijalnu manju proizvodnju. Druga je tvrtka Osnova koja također gradi poslovno skladišni objekt, a bavi se izvođenjem građevinskih radova. Treća, tvrtka Akropola bavi se prodajom, sklapanjem i distribucijom metalnih konstrukcija i zbog proširenja ponudemora također izgraditi skladišno-prodajni prostor.

Grad programom potpore poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone pruža, navode, niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta.

-Programom su obuhvaćene osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz  komunalni doprinos koje su prilagođene željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja – navode iz Grada i dodaju kako tim načinom omogućuju poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizaciju izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

FOTO Grad Kc

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti